Życzenia Świąteczno-Noworoczne od Nowej Lewicy w Radomiu

Drodzy  mieszkańcy Radomia!SLD świetlna choinka ruchoma copy copy

Zbliżają  się  święta  Bożego  Narodzenia. To  wyjątkowy  czas  dla  każdego.

Chciałbym  aby   ten  czas upłynął  wszystkim w  atmosferze  rodzinnego  ciepła,  miłości  i  wzajemnej                                                                                 serdeczności.

Sprawmy  by  nikt  w  tych  wyjątkowych  dniach  nie  czuł się  samotny.

Przeżyjmy  te  Święta  wspólnie,  bez pośpiechu, trosk  i  zmartwień.

Niech  magiczna  moc  Wigilijnego  wieczoru  przyniesie spokój, wytchnienie  i  moc  wzruszeń.

Niech  to  wolne  miejsce  przy  stole  wigilijnym będzie  nie  tylko  tradycją,  ale także  naszą

otwartością  na  ludzi  samotnych, starszych i  opuszczonych.

W  imieniu  własnym a także    całej Nowej Lewicy w Radomiu życzę  Państwu    czerpania  ze  świąt                                                                                  tego,   co  najpiękniejsze.

Niech  w  całym  roku  2023  nie  zabraknie  pokoju, spokoju i  nadziei  na  pomyślne  dni, a  trosk  będzie  mniej  niż  radości.

Wesołych świąt  oraz  Szczęśliwego Nowego Roku !

Waldemar  Kaczmarski

Przewodniczący  Rady Miejskiej Nowej  Lewicy  w Radomiu

Radom, dnia 24 grudnia 2022r.